
Karljohansrisotto med cashewsmör
Ingredienser
4 port
-
4 msk cashewsmör
-
3 msk olivolja
-
1 liter vatten
Risottomix
-
30 g torkad karljohan
-
4.5 dl arborioris
-
30 g torkad lök eller lökpulver
-
2 tsk torkad persilja
-
2 tsk torkad ramslök
-
1 msk buljongpulver
-
1 tsk salt
Kryddmix
-
1 tsk torkad libbsticka
-
1 msk näringsjäst
-
1 tsk torkat, rivet, citronskal
-
0.5 tsk svartpepparkorn
-
0.5 tsk korianderfrön
-
0.5 tsk sichuanpeppar
-
1 tsk havssalt
Gör så här
Receptkreatör

Laga svamp
I Martin Nordins bok Laga svamp (Bonnier Fakta) trollas det med en massa olika svampar i inspirerande och galet vackra rätter. Det kokas, steks, ugnsrostas, grillas, friteras och torkas. Ett måste för svampälskaren och veganskt så när som på honung i något recept.
Receptkreatör

Laga svamp
I Martin Nordins bok Laga svamp (Bonnier Fakta) trollas det med en massa olika svampar i inspirerande och galet vackra rätter. Det kokas, steks, ugnsrostas, grillas, friteras och torkas. Ett måste för svampälskaren och veganskt så när som på honung i något recept.