Vegetarisk kebab på plåt
4 portioner
Kebab på plåt är enkelt, smidigt och går att göra till många. Görs här på formbar vegofärs och serveras med sallad och librabröd precis som vanligt.
Ingredienser
4 port
Kebab
-
850 g formbar vegofärs
-
2 tsk salt
-
1 tsk torkad oregano
-
1 tsk paprikapulver
-
1 tsk vitlökspulver
-
1 tsk mald spiskummin
-
1 tsk sumak
-
2 msk vetemjöl
-
4 msk finhackad persilja
-
1 st gul lök, finhackad
-
2 st röd paprika, i bitar
-
2 st rödlökar, grovhackade
-
2 st tomater, i bitar
Servering
-
libabröd
-
isbergssallad
-
hackad persilja
-
tomater, skivade
-
rödlök, skivad
-
kebabsås
-
feferoni