
Fotograf: Mattias Kristiansson
Krispig vegetarisk tofutaco med avokado- och dillkräm
4 portioner
En middag klar på 15 minuter med härligt krispig, lagom kryddig, tofu som serveras i små tortillabröd tillsammans med en avokadokräm, salladslök och gurka.
Ingredienser
4 port
Krispig tofu
-
400 g tofu
-
2.5 dl öl
-
2 dl vetemjöl
-
1 msk majsstärkelse
-
1 tsk vitlökspulver
-
0.5 tsk cayennepeppar
-
1 tsk salt
-
2 dl pankoströbröd
-
rapsolja att steka i
Dillsås med avokado
-
1 st avokado, i bitar
-
2 dl yoghurt
-
0.5 dl finhackad dill
-
1 st lime, rivet skal och saft
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
små tortillabröd
-
0.5 st gurka, finhackad
-
4 st salladslökar, tunt skivade