
Vegetarisk indisk potatisgryta (10 kr)
Ingredienser
4 port
-
2 st gula lökar
-
3 st vitlöksklyftor
-
1 st röd chili
-
2 msk olja
-
1 tsk mald kanel
-
1 msk gul curry
-
3 msk riven ingefära
-
500 g potatis
-
2 st äpple
-
5 dl vatten
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
1 st grönsaksbuljongtärning
-
200 g fryst spenat
-
2 dl grädde
-
5 dl kokta vita bönor
-
salt
-
svartpeppar
Gör så här
Receptkreatör

Portionen under veckan
I Hanna Olvenmarks senaste bok Portionen under veckan: 300-kronorsveckorna (Ordfront), får du just det: smarta veckomenyer för en billig peng, men med mycket smak. Lakto-ovo med mycket veganskt eller lätt att veganisera.
Receptkreatör

Portionen under veckan
I Hanna Olvenmarks senaste bok Portionen under veckan: 300-kronorsveckorna (Ordfront), får du just det: smarta veckomenyer för en billig peng, men med mycket smak. Lakto-ovo med mycket veganskt eller lätt att veganisera.