
Linser med kronärtskocka, konfiterad vitlök, vitt vin & persilja
Ingredienser
4 port
-
4 dl torkade linser
-
1 st vitlök
-
1 burk à 400 g kronärtskockshjärtan
-
3 dl olivolja
-
1 dl gul lök, finhackad
-
1 dl finhackad morot
-
1 dl finhackade persiljestjälkar, bladen hackade separat
-
2 tsk torkad timjan
-
2 dl vitt vin
-
chiliflakes
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
3 msk finhackad persilja
Gör så här
Receptkreatör

Ärtor, Bönor & Linser
I Torkade & konserverade ÄRTOR, BÖNOR & LINSER (Natur & Kultur) djupdyker Jenny Damberg i alla fantastiska baljväxter. Billigt, klimatsmart, gott och varierat. Här finns ett 50-tal enkla recept med både torkade och konserverade baljväxter som grund.
Receptkreatör

Ärtor, Bönor & Linser
I Torkade & konserverade ÄRTOR, BÖNOR & LINSER (Natur & Kultur) djupdyker Jenny Damberg i alla fantastiska baljväxter. Billigt, klimatsmart, gott och varierat. Här finns ett 50-tal enkla recept med både torkade och konserverade baljväxter som grund.