
Fotograf: Mattias Kristiansson
Lyxiga vegokorvar på grillen!
4 portioner
Ta ett gäng växtbaserade korvar och lägg på grillen. Toppa med två lyxiga röror och middagen är klar! Det här receptet togs fram med Vegme. Deras produkter finns inte kvar, men det finns andra märken både av vegokorvar och vegansk potatissallad.
Ingredienser
4 port
Vegetarisk "räksallad"
-
100 g majonnäs
-
2 tsk röd tångcaviar
-
1 tsk chilisås
-
1 tsk ketchup
-
1 msk finhackad dill
-
100 g tofu, smulad
-
1 nypa salt
-
färdig potatissallad
-
srirachamajonnäs
Picklade grönsaker
-
10 cm gurka, tunt skivad
-
8 st rädisor, tunt skivade
-
0.5 st rödlök, tunt skivad
-
4 msk vatten
-
2 msk vitvinsvinäger
-
1.5 m strösocker