Mango lassi
Ingredienser
4 port
Mango lassi
-
5 dl yoghurt
-
5 dl tärnad mango, fryst går bra
-
1 dl vatten
-
4 msk strösocker
-
1 tsk mald kardemumma
Dekoration
-
2 msk hackade pistagenötter
Nötfritt?
Uteslut nötterna vid servering.
Gör så här
Receptkreatör
Mattias Kristiansson & Amanpreet Singh Sangha
Vegoprofilen Mattias Kristiansson har gett ut 14 kokböcker och är chefredaktör för VEGO. Amanpreet Singh Sangha har en lång karriär inom mode och är även en riktig foodie med känsla för smaker och kryddor, inte minst när det kommer till det indiska kök som han vuxit upp med.
Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.
Receptkreatör
Mattias Kristiansson & Amanpreet Singh Sangha
Vegoprofilen Mattias Kristiansson har gett ut 14 kokböcker och är chefredaktör för VEGO. Amanpreet Singh Sangha har en lång karriär inom mode och är även en riktig foodie med känsla för smaker och kryddor, inte minst när det kommer till det indiska kök som han vuxit upp med.
Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.