
Mannagrynsgröt med fikon, hallon och pinjenötter
Ingredienser
1 port
Mannagrynsgröt
-
2 msk mannagryn
-
1.5 dl mjölk
-
1 dl vatten
-
1 krm salt
Pinjenötter
-
1 msk agavesirap eller lönnsirap
-
1 tsk finrivet citronskal
-
1 tsk citronsaft
-
1 msk rostade pinjenötter
Servering
-
yoghurt
-
färskt fikon, i klyftor
-
färska hallon
Gör så här
Receptkreatör

Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.
Receptkreatör

Gröt - frukost, savoury & söt
Gröt (Natur & Kultur) är en kokbok som utforskar grötens mångsidighet och dess plats i både traditionell och modern matlagning. Den innehåller både recept till frukost, matiga varianter till lunch och middag samt söta desserter.