
Min bästa vegetariska tomatsoppa
Ingredienser
4 port
-
2 st gula lökar
-
2 st morötter
-
2 st stjälkar selleri
-
2 st röd chili
-
1 msk finhackad salvia
-
olivolja att steka i
-
1 tsk mald spiskummin
-
1 tsk torkad timjan
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
6 dl vatten
-
0.5 dl tamarisoja
-
4 st vitlöksklyftor, rivna
-
3 dl makaroner
-
salt
-
svartpeppar
Glutenfritt?
Använd glutenfri pasta.
Gör så här
Receptkreatör

Värmande vego
Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.
Receptkreatör

Värmande vego
Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.