Paccheri, skogschampinjoner, olivolja och persilja
Brynt svamp får en fantastisk karamelliserad smak som vi tar tillvara både i den lena såsen och som en sista touch vid servering. Det här, att använda en råvara på mer än ett sätt med olika tillagningsmetoder, är ett enkelt och billigt sätt att skapa intressanta och spännande rätter – både för öga och mun.
Ingredienser
4 port
-
400 g paccheri
-
250 g skogschampinjoner
-
3 st vitlöksklyftor
-
1 kruka kruspersilja
-
1 dl olivolja
-
2.5 dl grädde
-
0.5 tsk salt
-
2 msk gräsig och kraftig olivolja
Gör såhär
Receptkreatör
Fatta pasta
Sandra Mastios bok Fatta pasta (Polaris Fakta) är full av tips på hur du lyckas med pastan, grymma recept med stor variation som alla känns överkomliga. Mycket är vegetariskt och mycket går enkelt att veganisera om du vill det.
Receptkreatör
Fatta pasta
Sandra Mastios bok Fatta pasta (Polaris Fakta) är full av tips på hur du lyckas med pastan, grymma recept med stor variation som alla känns överkomliga. Mycket är vegetariskt och mycket går enkelt att veganisera om du vill det.