Potatisgratäng med vegetariska färsbiffar
Ingredienser
4 port
Potatisgratängen
-
700 g potatis
-
1 st gul lök
-
4 st vitlöksklyftor
-
3 dl grädde
-
2 msk näringsjäst
-
0.5 tsk mald muskotnöt
-
1 tsk paprikapulver
-
1.5 tsk salt
-
0.5 tsk svartpeppar
-
3 dl kokosmjölk
-
finhackad gräslök
Färsbiffarna
-
400 g formbar vegofärs
-
1 st gul lök
-
3 st vitlöksklyftor
-
2 tsk hackad färsk rosmarin
-
1 tsk torkad timjan
-
2 tsk finrivet citronskal
-
1 tsk salt
-
2 krm svartpeppar
-
smör att steka i
Gör så här
Receptkreatör

Vegansk matlåda
I kokboken Vegansk matlåda (Mondial förlag) delar Emma och Amelia Oller Westerberg med sig av enkel och galet god mat, perfekt för matlådan. Det är varierat, billigt och med influenser från hela världen. Perfekt för redan frälsta samt för nya i vegovärlden som söker smarrig vardagsmat.
Receptkreatör

Vegansk matlåda
I kokboken Vegansk matlåda (Mondial förlag) delar Emma och Amelia Oller Westerberg med sig av enkel och galet god mat, perfekt för matlådan. Det är varierat, billigt och med influenser från hela världen. Perfekt för redan frälsta samt för nya i vegovärlden som söker smarrig vardagsmat.