
Vegetarisk Pumpa med spenat och ris
En smakrik rätt med influenser från Asien. Den bräserade pumpan funkar fantastiskt som ensamrätt och smakar allra bäst med jasminris.
Ingredienser
4 port
-
4 portioner jasminris
Bräserad pumpa
-
500 g pumpa
-
2 msk olivolja
-
1 msk ljust muscovadosocker
-
1 msk finhackad ingefära
-
1 st vitlöksklyfta
-
400 g babyspenat
-
1 msk sesamfrön
Gör såhär
Receptkreatör

Våga vara veggievore
Att bli vego är en kittlande härlig process. För många börjar det som veggivore, dvs att man äter vego mest hela tiden, medan köttet har fått en avlägsen statistroll på tallriken. Till dessa personer är boken “Våga vara Veggivore” av Cecilia Vikbladh perfekt. Boken innehåller mycket vegetariskt och veganskt, inklusive ett enkelt och säkerligen fantastiskt recept på den allt större favoriten bland vegokött: seitan.
Receptkreatör

Våga vara veggievore
Att bli vego är en kittlande härlig process. För många börjar det som veggivore, dvs att man äter vego mest hela tiden, medan köttet har fått en avlägsen statistroll på tallriken. Till dessa personer är boken “Våga vara Veggivore” av Cecilia Vikbladh perfekt. Boken innehåller mycket vegetariskt och veganskt, inklusive ett enkelt och säkerligen fantastiskt recept på den allt större favoriten bland vegokött: seitan.