
Ramennudlar med sockertång
Ingredienser
4 port
-
10 g torkad sockertång
-
2.5 dl kallt vatten
-
1.25 tsk rostat bakpulver, se nedan
-
0.5 msk tång- eller vanligt havssalt
-
400 g siktad dinkel
-
majsstärkelse eller potatismjöl
Rostat bakpulver
-
0.5 dl bakpulver
Gör så här
Rostat bakpulver
Receptkreatör

Plocka tång & strandväxter
I Plocka tång & strandväxter (Natur & Kultur) lär tångdykerskorna Linnéa Sjögren och Karolina Martinson oss allt om tång. Hur och var man plockar den, varför det är både nyttigt och miljövänligt samt hur man använder det i både bakning och matlagning.
Receptkreatör

Plocka tång & strandväxter
I Plocka tång & strandväxter (Natur & Kultur) lär tångdykerskorna Linnéa Sjögren och Karolina Martinson oss allt om tång. Hur och var man plockar den, varför det är både nyttigt och miljövänligt samt hur man använder det i både bakning och matlagning.