Hur gör man potatissallad ännu godare? Man rostar den! Jag hade även med vegobitar så att du får en komplett måltid som smakar underbart.
Ingredienser
4 port
Ingredienser
- 1 kg potatis
- 400 g vegobitar
- 2 msk olivolja
- 1 tsk salt
- 2 tsk paprikapulver
- 2 tsk torkad rosmarin
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk salt
Dressing
- 2 dl crème fraîche
- 1 dl majonnäs
- 2 tsk dijonsenap
- 4 st salladslök
- 2 st vitlöksklyfta, pressad
- 0.5 dl finhackad dill
- 0.5 dl finhackad persilja
- salt
Gör såhär
Airfryer?
Du kan göra den här rätten i en airfryer. Att laga mat i airfryer blir allt mer populärt och jag förstår det till 100 %. Det är så smidigt, du behöver inte dra igång en hel ugn, det går snabbt och du kan laga i princip vad som helst. Eller baka! Här rostade jag potatis och vegobitar vilket blev magiskt gott. Du behöver inte använda lika mycket olja som när du friterar men du får en underbart krispig yta som jag älskar.
Min airfryer kommer från Wilfa och är så smidig att använda. Jag har en Dualfry Split så att man kan tillaga två separata saker samtidigt.