Sesamtofu med ris
Ingredienser
4 port
-
3 dl ris, gärna sushiris
-
400 g tofu
-
1.5 dl majsstärkelse
-
1 dl rapsolja
-
2 dl frysta oskalade edamamebönor
-
2 msk ljus sojasås
-
3 msk ljus sirap
-
1 msk ris- eller vitvinsvinäger
-
1 msk ketchup
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 tsk majsstärkelse
-
3 msk vatten
-
flingsalt
-
2 msk rostade sesamfrön
Gör så här
Receptkreatör
Annie Månsson
Vegokäk
Vegokäk (Semic förlag) av Annie Månsson är en grym samling med enkel och varierad vegomat som visar hur enkel och kul vegetarisk mat faktiskt är. Helt perfekt, oavsett om du är ny eller proffs i vegovärlden.
Receptkreatör
Annie Månsson
Vegokäk
Vegokäk (Semic förlag) av Annie Månsson är en grym samling med enkel och varierad vegomat som visar hur enkel och kul vegetarisk mat faktiskt är. Helt perfekt, oavsett om du är ny eller proffs i vegovärlden.