
Strimlad marinerad rättika – mu saengchae
Ingredienser
4 port
-
300 g rättika
Dressing
-
1 st salladslök, strimlad
-
1 st vitlöksklyfta, riven
-
1 tsk riven ingefära
-
2 tsk salt
-
1 msk gochugaru, koreanskt chilipulver
-
1 msk risvinäger
-
1 msk strösocker
-
1 tsk sesamolja
Gör så här
Receptkreatör

Koreanska grytor
I Koreanska grytor (Natur & Kultur) delar Gustav Kyhl- berg med sig av just det, en rad spännande smakrika grytor från Korea. Här delas även mycket fakta, matnörderi och sidorätter. Inte jättemycket vegetariskt, men det går lätt att inspireras och vegofiera ändå.
Receptkreatör

Koreanska grytor
I Koreanska grytor (Natur & Kultur) delar Gustav Kyhl- berg med sig av just det, en rad spännande smakrika grytor från Korea. Här delas även mycket fakta, matnörderi och sidorätter. Inte jättemycket vegetariskt, men det går lätt att inspireras och vegofiera ändå.