Den här lasagnen innehåller nästan en hel skogs samlade svampåtgång, men det är det som gör den så god. Svampen nedan är bara förslag, du kan självklart blanda dina egna favoriter, eller hålla dig till en sort.
Ingredienser
9 port
Svampfyllning
- 1 paket lasagneplattor
- 500 g ostronskivling
- 500 g kantarell
- 500 g karljohan
- 1000 g champinjon
- 3 st purjolök
- 6 st vitlök
- 2 tsk salt
- svartpeppar
- persilja
- 150 g mjölkfritt smör
- 1.5 dl vetemjöl
- 7.5 dl mjölk
- 7.5 dl vatten
- 2 st svampbuljongtärning
- svartpeppar
Svampbechamel
- 150 g mjölkfritt smör
- 1.5 dl vetemjöl
- 7.5 dl mjölk
- 7.5 dl vatten
- 2 st svampbuljongtärning
- svartpeppar