
Burgarkungens vegetariska svarta bönburgare med baba ganoush
De här gröna bönburgarna är en riktig favorit. De serveras med grillad och ångad salladslök och en rostad baba ganoush.
Ingredienser
6 port
Burgare
-
2 burkar à 400 g svarta bönor
-
1 dl gul lök, finhackad
-
rapsolja att steka i
-
1 tsk chilipulver
-
1 tsk paprikapulver
-
3 msk BBQ-sås
-
1 dl valnötter
-
2 m finhackad koriander
-
1 dl kokt svart ris
-
1 dl pankoströbröd
-
salt
Grillad och ångad salladslök
-
1 dl olivolja
-
salt
-
svartpeppar
-
6 st salladslökar
Servering
-
6 st hamburgerbröd
-
kolrostad baba ganoush, se recept
-
grillad och ångad salladslök
-
torrostade pinjenötter
-
finhackad persilja
-
1 st citron, rivet skal
Kolrostad baba ganoush
-
3 st aubergine
-
3 st solovitlökar
-
1 st citron, rivet skal och saft
-
1 dl olivolja
-
salt
-
svartpeppar
-
1 tsk chilipulver
Gör såhär
Bönburgare
Grillad och ångad salladslök
Kolrostad baba ganoush
Receptkreatör

Gröna burgare
Gröna burgare (Bonnier Fakta) av Martin Nordin är smått fantastisk. Det är vegetariska och veganska burgare i en vild blandning med inspirerande toppings och tillbehör.
Receptkreatör

Gröna burgare
Gröna burgare (Bonnier Fakta) av Martin Nordin är smått fantastisk. Det är vegetariska och veganska burgare i en vild blandning med inspirerande toppings och tillbehör.