
Fotograf: Mattias Kristansson
Vegetariska Tofupinnar med potatismos och dillsås
4 portioner
Ibland är tofupinnar precis vad magen och hungern kräver och då kan vi lugna dig med att de är superenkla att göra, frasiga som få och svåra att sluta äta. Som fiskpinnar, fast vegetariska, serverade med potatismos och dillsås.
Ingredienser
4 port
Tofupinnar
-
400 g tofu
-
3 msk ljus sojasås
-
1 st citron, saften
-
1 dl vetemjöl
-
1 dl vatten
-
2 dl pankoströbröd
-
rapsolja att steka i
Potatismos
-
1.5 kg mjölig potatis
-
2 msk olivolja
-
3 dl mjölk
-
salt
-
vitpeppar
Dillsås
-
3 dl yoghurt
-
0.5 dl majonnäs
-
0.5 st citron, saften
-
0.5 dl finhackad dill
-
salt