
Tropisk chiapudding
Den här krämiga, fylliga chiapuddingen med tropiska smaker som mango och kokos är lika lyxig till frukost som till dessert. Går superbra att förbereda så gör en extra stor sats!
Ingredienser
2 port
-
5 msk chiafrön
-
2.5 dl vatten
-
1 st fryst banan
-
1 st mogen mango, skalad och tärnad
-
2.5 dl kokosmjölk
-
1 tsk vaniljextrakt
-
0.5 tsk gurkmeja
Garnering
-
1 st passionsfrukt, fruktköttet urgröpt
-
2 msk kokosflingor
-
2 msk kokosyoghurt
-
1 liten näve finhackad mynta
-
1 st lime, rivet skal
-
mangopuré
-
skivad mango
Gör såhär
Receptkreatör

Vegan 100
I Gaz Oakleys bok Vegan 100 (Norstedts) bjuds vi inte bara på jättecoola bilder utan framför allt på mat som får oss att vilja slita ut sidorna ur boken och äta upp dem. Det är smaker från hela världen och det är läcker snabbmat, fräscha sallader och husmanskost med en twist. Allt veganskt och allt underbart.
Receptkreatör

Vegan 100
I Gaz Oakleys bok Vegan 100 (Norstedts) bjuds vi inte bara på jättecoola bilder utan framför allt på mat som får oss att vilja slita ut sidorna ur boken och äta upp dem. Det är smaker från hela världen och det är läcker snabbmat, fräscha sallader och husmanskost med en twist. Allt veganskt och allt underbart.