Sätt ugnen på 220 grader (varmluft).
Skala bort några remsor av aubergineskalet från den ena änden till den andra med en potatisskalare, så att auberginerna blir zebrarandiga, med svart skal och vitt kött. Skär i 2 cm tjocka, runda skivor på tvären och lägg i en stor skål. Blanda väl med 70 ml olja, ½ tsk salt och rejält med svartpeppar. Bred ut skivorna på en stor plåt med bakplåtspapper. Ugnsrosta i 40-45 minuter, tills de är mörkt gyllenbruna, och ställ åt sidan för att svalna.
Blanda yoghurten med 1 tsk curry, gurkmeja, limesaft, en stor nypa salt och ett ordentligt tag med pepparkvarnen. Förvara i kylen tills den ska användas.
Häll de 2 msk olja som är kvar i en stor stekpanna på medelhög till hög värme. Lägg i löken när pannan är het. Stek i 8 minuter och rör om ofta, tills löken är mjuk och mörkt gyllenbrun. Tillsätt resten av curryn, mandlarna och en nypa salt och fortsätt steka i 2 minuter, tills mandlarna har fått lite färg.
Lägg vid servering upp aubergineskivorna så att de överlappar varandra något på ett fat eller på separata tallrikar. Skeda över yoghurtsåsen och toppa med den stekta lökblandningen. Strö över spiskumminfrön, korianderfrön, granatäppelkärnor och limeskal och servera.