
Ugnsstekt aubergine med miso och ingefära
Ingredienser
4 port
-
4 st aubergine
-
1 msk salt
-
1 msk neutral olja
-
3 msk vit miso
-
2 msk sake
-
2 msk mirin
-
2 msk råsocker
-
1 tsk sesamolja
-
1 tsk riven ingefära
-
1 msk rostade sesamfrön
-
1 msk skivad salladslök
Gör så här
Receptkreatör

Asiatisk mat – enkelt & gott för alla
I boken Asiatisk mat – enkelt & gott för alla (Bokförla- get Semic) delar Maria Zihammou med sig av asiatisk mat utan krångel. Sådan mat du kan äta både till vardag och fest och som garanterat kommer att gå hem i alla läger.
Receptkreatör

Asiatisk mat – enkelt & gott för alla
I boken Asiatisk mat – enkelt & gott för alla (Bokförla- get Semic) delar Maria Zihammou med sig av asiatisk mat utan krångel. Sådan mat du kan äta både till vardag och fest och som garanterat kommer att gå hem i alla läger.