
Vegetariska Valnötsbollar med rostade päron och spenatpesto
4 portioner
Har du inte testat att rosta palsternackor, potatis och päron tillsammans så är det ett måste! Tillsammans med en pigg spenatpesto passar vad som helst till, men vi valde krispiga valnötsbollar.
Ingredienser
4 port
Valnötsbollar
-
1 burk à 400 g svarta bönor
-
1 st gul lök, finhackad
-
1.5 dl finhackade valnötter
-
1 msk ljus sojasås
-
0.5 dl majsstärkelse
-
2 tsk torkad salvia
-
salt
-
svartpeppar
Rostade päron och palsternackor
-
4 st palsternackor
-
8 st potatisar
-
2 st päron
-
1 msk olivolja
-
salt
-
svartpeppar
Spenatpesto
-
2 påsar à 70 g babyspenat
-
2 st vitlöksklyftor, pressade
-
1.5 dl olivolja
-
0.5 msk citronsaft
-
salt
-
svartpeppar