
Vegan protein bowl med soygurt, passionsfrukt, banan och lönnsirap
Ingredienser
1 port
-
2 dl yoghurt
-
2 msk proteintopping, se nedan
-
0.5 st banan, skivad
-
0.5 st passionsfrukt
-
1 msk lönnsirap
Proteintopping
-
2 dl solrosfrön
-
2 dl pumpakärnor
-
1 dl linfrön
-
1 dl sesamfrön
-
1 dl hampafrön
-
1 dl psylliumfrön
-
1 dl kokosflakes
Gör så här
Proteintopping
Receptkreatör

Frukost hela dagen
I Anna och Rasmus Axelssons bok Frukost hela dagen (Natur & Kultur) får du en hel hög med lakto-ovo-vegetariska recept till en lyxig frukost med hälsosam touch. Mycket går enkelt att göra veganskt.
Receptkreatör

Frukost hela dagen
I Anna och Rasmus Axelssons bok Frukost hela dagen (Natur & Kultur) får du en hel hög med lakto-ovo-vegetariska recept till en lyxig frukost med hälsosam touch. Mycket går enkelt att göra veganskt.