
Vegetarisk belugaragu
Ingredienser
4 port
-
1 st gul lök
-
1 st vitlöksklyfta
-
1 st morot
-
1 st selleristjälk
-
3 msk olivolja
-
1 msk tomatpuré
-
1 burk à 400 ml passerade tomater
-
1 dl belugalinser
-
1 dl vatten
-
1 st grönsaksbuljongtärning
-
1 msk rödvinsvinäger
-
1 nypa chiliflakes
-
salt
-
svartpeppar
-
2 msk grovhackad basilika
Servering
-
4 portioner pasta
Gör så här
Receptkreatör

Middag allt i ett
I Maria Zihammous bok Middag allt i ett (Semic förlag) bjuds det på enkel vardagsmat för alla – lagat
i panna, plåt, form och gryta. Det finns en hel del vegetariskt och veganskt att frestas av.
Receptkreatör

Middag allt i ett
I Maria Zihammous bok Middag allt i ett (Semic förlag) bjuds det på enkel vardagsmat för alla – lagat
i panna, plåt, form och gryta. Det finns en hel del vegetariskt och veganskt att frestas av.