
Fotograf: Mattias Kristiansson
Vegetarisk kebabpizza
4 portioner
En klassisk kebabpizza gör du enkelt hemma och den kommer att kännas precis som på restaurang när du toppar med vitlökssås, sallad, tomat och feferoni.
Ingredienser
4 port
-
1 sats pizzadeg
Kebabbitar
-
300 g vegobitar, tunt skivade
-
1 msk mald spiskummin
-
0.5 msk paprikapulver
-
0.5 msk vitlökspulver
-
0.5 tsk cayennepeppar
-
1 tsk torkad oregano
-
1 tsk torkad timjan
-
salt
-
svartpeppar
Vitlökssås
-
1 dl yoghurt
-
2 msk majonnäs
-
2 msk vatten
-
1 st vitlöksklyfta, pressad
-
salt
-
vitpeppar
Topping
-
3 dl tomatsås
-
4 dl riven ost
-
isbergssallad, strimlad
-
tomat, skivad
-
feferoni