
Fotograf: Julia Tuvesson
Vegetarisk libapizza med kryddstark färsröra, granatäpple och syrlig rödlök
4 portioner
Libabröd hittar du på brödavdelningen och de är så användbara. Förvandla dem till pizzorna alla älskar genom att toppa dem med en kryddig färsfyllning.
Ingredienser
4 port
Syrlig rödlök
-
1 st rödlök, tunt skivad
-
0.5 st citron, saften
Kryddstark färsröra
-
1 st röd paprika, hackad
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
10 st soltorkad tomat
-
1 tsk rökt paprikapulver
-
0.5 st jalapeño, finhackad
-
0.5 tsk aleppopeppar
-
1 tsk rökt paprika
-
2 3 msk tomatpuré
-
300 g formbar vegofärs
Libabröd
-
4 st libabröd
Topping
-
1 st rödlök, tunt skivad
-
1 st citron, saften
-
0.5 st granatäpple
-
1 knippe hackad persilja
-
0.5 st jalapeño, tunt skivad
-
0.5 st gurka, hackad
-
yoghurt
Servering
-
hummus
-
valfria pickles