Vegetariska asiatiska vegobullar med bulgursallad
4 portioner
De här vegobullarna har influenser från Östasien med chili, ingefära och soja. Till dem har vi gjort en spännande sallad med en bulgur från Garant som får sällskap av mango, sojabönor och paprika. Får du tag på Garants bovetemix är den också fantastisk till den här salladen.
Ingredienser
4 port
Asiatiska vegobollar
-
400 g formbar vegofärs
-
1 st gul lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 msk ingefära
-
1 st röd chili
-
2 msk ljus sojasås
-
olja
Bulgursallad
-
3 dl bulgur
-
1 dl sojabönor
-
2 dl fryst mango
-
1 st röd paprika
-
1 st morot
-
1 msk ljus sojasås
-
1 st lime, saften
-
1 msk färsk ingefära
-
1 nypa salt
-
1 nypa svartpeppar
Vitlökssås
-
1 dl naturell yoghurt
-
1 st vitlöksklyfta
-
1 nypa salt
-
1 nypa svartpeppar