Vegetarisk biff à la Lindström med stuvade morötter
8 portioner
Här har vi vegofierat en av de svenska klassikerna biff à la Lindström. Samma mumsiga smaker men i en grönare kostym. Goda med brunsås men vi serverar dem helst med stuvade morötter. Ah!
Ingredienser
8 port
Vegobiff à la Lindström
-
400 g kidneybönor
-
1 burk borlottibönor
-
1.5 dl havregryn
-
0.5 dl vetemjöl
-
1 st gul lök
-
1 dl inlagda rödbetor
-
1 msk kapris
-
1 st saltgurka
-
1 msk rödbetslag
-
1 salt
-
1 svartpeppar
Stuvade morötter
-
10 st morötter
-
4 dl vatten
-
1 tsk torkad timjan
-
1 tsk torkad rosmarin
-
1 salt
-
1 svartpeppar
Stuvning
-
2 msk smör
-
1 st gul lök
-
2 msk vetemjöl
-
1.5 dl grädde
-
1.5 dl mjölk
-
1 dl vatten
-
1 salt
-
1 vitpeppar