
Wokad thailändsk vattenspenat med rissoppa
Ingredienser
4 port
Wokad vattenspenat
-
800 g vattenspenat, ong choi ”chinese morning glory”
-
3 dl vatten
-
6 st vitlöksklyftor, krossade
-
2 st röda chili, grovhackade
-
6 msk vegetarisk ostronsås
-
4 msk svampsoja, mushroom soy sauce
-
6 msk sojabönspasta
-
2 msk strösocker
-
4 msk rapsolja
Rissoppa
-
4 dl kokt jasminsris
-
7.5 dl vatten
-
1 krm salt
Gör så här
Wokad vattenspenat
Rissoppa
Receptkreatör

Thai på 30 minuter
Thai på 30 minuter (Bonnier Fakta) är full av Wichudaporn Chaiyasaengs thailändska matminnen. Den har en del vegetarisk mat och resten kan du oftast enkelt vegofiera. En bok för dig som älskar thailändskt och vill få till autentiska smaker även när du inte har så mycket tid.
Receptkreatör

Thai på 30 minuter
Thai på 30 minuter (Bonnier Fakta) är full av Wichudaporn Chaiyasaengs thailändska matminnen. Den har en del vegetarisk mat och resten kan du oftast enkelt vegofiera. En bok för dig som älskar thailändskt och vill få till autentiska smaker även när du inte har så mycket tid.