Det här receptet räcker till två gigantiska 300 g burgare eller fyra mindre. Vi har pimpat den klassiska hamburgerdressingen med rökt paprikapulver.
Ingredienser
6 port
Burgare
- 600 g Anammas formbara färs
- 1 st gul lök
- 2 st vitlök
- 1 msk chipotlepasta
- 1 msk tomatpuré
- 2 msk sweet chilisås
- 1 msk sojasås
- 1 msk paprikapulver
- nypa salt
- nypa svartpeppar
Rökig hamburgerdressing
- 1 dl majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- 1 tsk chilisaus
- 1 msk bostongurka
- 1 tsk rökt paprikapulver
- nypa salt
- nypa svartpeppar
Tillbehör
- st hamburgerbröd
- st sallad
- st tomat
- st BBQ-sås
- st friterade lökringar
- st ostskivor
- st rödlök
- st saltgurka