Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegos veckomeny v.28

Vegos veckomeny v.28

Av Mattias

1 juli, 2024

Veckans vegetariska middagar är en blandning av indisk gryta med aubergine, fiskfria fiskpinnar, ramen och grönsaksbiffar.

Av Mattias

1 juli, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk

Måndag:

Recept

Friterad ostronskivling på asiatisk bönröra

Det här är lyxig vegetarisk vardagsmat, trevligt fredagsmys och även en perfekt förrätt. Krispig svamp möter lagom het bönröra. Så gott!

Tisdag:

Recept

Vegetarisk lasagne i stekpanna

Här kommer den enklaste lasagne du kan tänka dig och tillagad direkt i en enda stekpanna. Så smidigt!

Onsdag:

Recept

Grönsaksbiffar med ajvarsås

Hemligheten till fantastiska vegobiffar är kikärtsmjöl. Det binder smeten perfekt och ger ett krispigt slutresultat. Blanda gärna grönsaker.

Torsdag:

Recept

Jordnötsramen med stekt tofu

Den här ramensoppan är fyllig och fantastisk. En ljus misosoppa med sojamjölk som toppas med stekt tofu och grönsaker. Extra plus för att den är så vacker att titta på.

Fredag:

Recept

Vegetarisk Auberginegryta med jordnötssmör

Den här grytan med indiska smaker är super att göra till många eller frysa in i matlådor. Du kan fylla på med ännu fler grönsaker om du känner för det.

Lördag:

Recept

Vegetariska sötpotatisquesadillas



Vem behöver ost när man använder en underbart krämig sötpotatis, perfekt att lägga mellan två frasiga tortillabröd. En snabb tacofavorit du kommer att göra om och om igen.

Söndag:

Recept

Tofupinnar med potatismos och dillsås (fiskfria fiskpinnar)

Husmanskostfavorit i vegoversion. Frasiga tofupinnar som serveras med en ofantligt god dillsås. Servera gärna med en fräsch sallad, sockerärtor och en citronklyfta.

Sött:

Recept

Veganska kolasnittar med mjölkchoklad och flingsalt

Klassiska kolasnittar fast här med len mjölkchoklad och flingsalt. Knapriga och sega, precis som de ska vara.

Publicerad: 1 juli, 2024

Uppdaterad: 4 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.