Nytt nummer av VEGO

Nu finns vårt fantastiska jubileumsnummer ute i butik. Vi firar 10 år med en tillbaka blick på första året. Vi äter dumplings på flera sätt, testar Västafrikansk mat, lyxar till med hälsosamma frukosttips och njuter av marockanska favoriter. Ja, och mycket mer såklart. Tidningen kan även läsas i vår app och på Readly.

Måndag: Snabb tortellinisoppa med saffran

Jag tog alla genvägar som fanns när jag skapade det här receptet. Värmande, mättande och fantastiskt gott. 

Tisdag: Tips på hur du lyckas med vegobiffar

Psst… det är kikärtsmjöl! Här för att göra smidiga broccolibiffar. Använd fryst broccoli och du har en billig och proteinrik biff klar på nolltid.

Onsdag: Enkel mapo tofu

Jag älskar sichuanköket och mapo tofu är en riktig klassiker. Här i förenklad variant!

Torsdag: Enkel pumpasoppa med curry

Pumpa, kokosmjölk och röd currypasta gör det här till en fyllig och enkel soppa. Servera med ett gott bröd. Svårare än så behöver det inte vara!

Fredag: Tacolasagne i brödform

Jag har blivit besatt av att göra min lasagne så enkel det bara går… och i brödform. Här kommer en ny favorit jag älskar att göra.

Lördag: Hetta upp dina potatisbullar

Köp frysta potatisbullar och stek gyllene… men servera de med en indisk touch.

Söndag: Flygande Jacob vegostyle

En husmansklassiker som aldrig slutar vara populär. Du kan ersätta kycklingen med vegobitar, eller som här med kikärter för en extra billig variant.

Lyxfrukost: Chokladchia

Den här vänder upp och ner på allt du trodde om en chiapudding. Den här är fyllig, chokladig och så lyxig att du kan servera den som en dessert.