
Chokladbollspraliner
Ingredienser
30 port
-
2 dl havrekli
-
2 dl vetemjöl
-
1 dl strösocker
-
0.5 dl kakao
-
150 g rumsvarmt smör
Gott att rulla i
-
florsocker, vaniljsocker, sesamfrön, strössel, kokos, nörhack,smält choklad, kakao
Gör så här
Receptkreatör

Mega vego
Mega vego (Ordfront förlag) är lite av en best of av Sara Asks och Lisa Bjärbos tidigare böcker ”Mera vego” och ”Ännu mera vego”, plus ett gäng nya recept. Allt är superinspirerande för de som redan äter vegetariskt och veganskt eller som vill äta mer vego. Barnvänligt, varierat, inspirerande och med en hög tips och tricks.
Receptkreatör

Mega vego
Mega vego (Ordfront förlag) är lite av en best of av Sara Asks och Lisa Bjärbos tidigare böcker ”Mera vego” och ”Ännu mera vego”, plus ett gäng nya recept. Allt är superinspirerande för de som redan äter vegetariskt och veganskt eller som vill äta mer vego. Barnvänligt, varierat, inspirerande och med en hög tips och tricks.