
Fotograf: Mattias Kristiansson
Vegetarisk fajitaenchiladas
4 portioner
Fyllda tortillabröd, toppade med en lagom het salsa. Enkelt och god vardagsmat, precis som det ska vara!
Ingredienser
4 port
Fajitagrönsaker
-
2 st rödlökar
-
2 st vitlöksklyftor
-
5 st paprikor i valfria färger
-
400 g blandad svamp, t ex champinjoner, portabello och ostronskivling
-
2 tsk chilipulver
-
1 msk paprikapulver
-
2 tsk mald spiskummin
-
salt
-
svartpeppar
Tortillabröd
-
8 st tortillabröd
Enchiladasås
-
2 msk olivolja
-
1 st gul lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
1 msk chilipulver
-
1 tsk cayennepeppar
-
2 tsk mald spiskummin
-
1 tsk torkad oregano
-
2 msk limesaft
-
salt
-
svartpeppar
Glutenfritt?
Använd glutenfria tortillabröd.