Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Gröna nudlar med vårens grönsaker

De här nudlarna serveras med svenska grönsaker och asiatiska smaker som sesamolja, vitlök och chili. Snabbt och enkelt.
Fotograf: Karoline Jönsson

Gröna nudlar med vårens grönsaker

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
2 portioner
De här nudlarna serveras med svenska grönsaker och asiatiska smaker som sesamolja, vitlök och chili. Snabbt och enkelt.

Liknande recept

Nudlar med miso och kokosmjölk

Vegetariska tofunudlar

Syrligt heta snabbnudlar

Ingredienser

2 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 1 msk japansk sojasås
  • 0.5 msk risvinäger
  • 1.5 tsk krispig chiliolja
  • Krispig chiliolja?

    Krispig chiliolja har blivit allt mer populär och finns i fler och fler matbutiker, annars hittar du även den i asiatiska butiker.

  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 st vitlöksklyfta, riven
  • 1 näve spenat
  • 10 st ramslök
  • 0.5 st broccoli
  • 100 g nudlar
  • 1 st salladslök

Glutenfritt?

För glutenfritt, använd glutenfria nudlar eller risnudlar.

Gör så här

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

broccolinudlarramslöksesamolja

Publicerad: 11 juni, 2024

Uppdaterad: 8 oktober, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

broccolinudlarramslöksesamolja

Publicerad: 11 juni, 2024

Uppdaterad: 8 oktober, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept augusti 11, 2025

Nudlar med miso och kokosmjölk

Den här goda rätten åt jag väldigt mycket under min studietid på universitetet. Studentmat som falukorv och makaroner i all ära, men variation behövs ju, eller hur? Kokosmjölken gör buljongen krämigare, miso ger den mer djup – lite sting från ingefäran dyker upp och går väl ihop med smakerna. Lyxigare studentlunch får man leta efter!

Recept augusti 11, 2025

Vegetariska tofunudlar

Recept augusti 11, 2025

Syrligt heta snabbnudlar

Recept maj 5, 2025

Krispiga nudelpannkakor med röd curry

Recept mars 10, 2025

Japansk sobanudelsallad

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.