
Hyvlad fänkål, citrus & gröna linser
Ingredienser
4 port
-
1.5 dl gröna linser, torkade
-
2 st apelsin
-
0.5 msk vit balsamvinäger
-
0.5 dl olivolja
-
2 msk finhackad dill
-
1 st stor fänkål
-
salt
-
svartpeppar
Gör så här
Receptkreatör

Ärtor, Bönor & Linser
I Torkade & konserverade ÄRTOR, BÖNOR & LINSER (Natur & Kultur) djupdyker Jenny Damberg i alla fantastiska baljväxter. Billigt, klimatsmart, gott och varierat. Här finns ett 50-tal enkla recept med både torkade och konserverade baljväxter som grund.
Receptkreatör

Ärtor, Bönor & Linser
I Torkade & konserverade ÄRTOR, BÖNOR & LINSER (Natur & Kultur) djupdyker Jenny Damberg i alla fantastiska baljväxter. Billigt, klimatsmart, gott och varierat. Här finns ett 50-tal enkla recept med både torkade och konserverade baljväxter som grund.