Injera – östafrikanska teffbröd
Ingredienser
16 st
-
3 dl teffmjöl
-
2 dl kornmjöl
-
4 dl ljummet vatten
-
1 tsk torrjäst
-
0.5 tsk salt
-
hela satsen ersho (surdegsgrund, se recept nedan)
Gör så här
Ersho Surdegsgrund till Injera
Injera
Receptkreatör
Zeina Mourtada
Zeinas Green Kitchen
I Zeinas Green Kitchen (Bon- nier fakta) tar Zeina Mourtada med dig på en resa runt hela världen och bjuder på spännande mat som får det att vattnas i munnen. Smakrikt, färgglatt och frestande, men samtidigt enkelt och kul.
Receptkreatör
Zeina Mourtada
Zeinas Green Kitchen
I Zeinas Green Kitchen (Bon- nier fakta) tar Zeina Mourtada med dig på en resa runt hela världen och bjuder på spännande mat som får det att vattnas i munnen. Smakrikt, färgglatt och frestande, men samtidigt enkelt och kul.