Som en blandning av en klassisk linssås och en italiensk caponata, det vill säga superenkel att laga och smakrik som tusan.
Ingredienser
4 port
Italiensk linspasta
- 4 st pasta
- 1 st gul lök
- 1 st aubergine
- 2 st vitlök
- 1 st röd paprika
- 0.5 dl gröna oliver
- 2 msk tomatpuré
- 800 g krossade tomater
- 1.5 dl svarta belugalinser
- 1 st buljongtärning
- 1 msk kapris
- 1 msk strösocker
- 1 tsk oregano
- 1 msk rödvinsvinäger
- salt
- svartpeppar
- 2 påse blandad sallad
- 1 st rödlök
- 2 st tomat
- 50 g krasse
- 0.5 msk balsamvinäger
- 0.5 tsk dijonsenap
- 0.5 dl olivolja
- 1 tsk oregano
- salt
- svartpeppar
Sallad
- 2 påse blandad sallad
- 1 st rödlök
- 2 st tomat
- 50 g krasse
Dressing
- 0.5 msk balsamvinäger
- 0.5 tsk dijonsenap
- 0.5 dl olivolja
- 1 tsk oregano
- salt
- svartpeppar