
Italienska färsbullar i tomatsås
Ingredienser
4 port
Färsbullar
-
400 g formbar vegofärs
-
1 st gul lök, finhackad
-
3 st vitlöksklyftor, finhackade
-
0.5 kruka finhackad basilika
-
1 msk tomatpuré
-
1 msk flytande grönsaksfond
-
1 msk ljus sojasås
-
salt
-
svartpeppar
-
olivolja att steka i
Tomatsås
-
1 st gul lök, finhackad
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
0.5 st röd chili, finhackad
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
4 dl vatten
-
2 tsk torkad oregano
-
1.5 dl torkade röda linser
-
0.5 kruka basilika
-
salt
-
svartpeppar
-
olivolja att steka i
Cashewnötparmesan
-
1 dl rostade cashewnötter
-
2 msk näringsjäst
-
0.5 tsk salt
Till servering
-
500 g spagetti
-
4 msk 4 msk cashewnötsparmesan
-
färsk basilika
Gör så här
Färsbullar
Tomatsås
Cashewnötparmesan
Servering
Receptkreatör

Vego i världsklass
Vego i världsklass (Norstedts) utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader. Här får du veta varför ett grönt proteinskifte är så viktigt, vilka näringsmässiga utmaningar du ställs inför och hur du på ett konkret sätt kan komma runt dem. 120 närings- och klimatberäknade veganska och lakto-ovo vegetariska recept hjälper dig på vägen.
Receptkreatör

Vego i världsklass
Vego i världsklass (Norstedts) utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader. Här får du veta varför ett grönt proteinskifte är så viktigt, vilka näringsmässiga utmaningar du ställs inför och hur du på ett konkret sätt kan komma runt dem. 120 närings- och klimatberäknade veganska och lakto-ovo vegetariska recept hjälper dig på vägen.