
Krämig pasta med champinjoner, svartkål och soltorkade tomater
Ingredienser
4 port
-
2 st gula lökar
-
2 burkar à 290 g hela champinjoner
-
100 g svartkål
-
olja att steka i
-
4 dl crème fraîche
-
1 dl vatten
-
1 dl soltorkade tomater, strimlade
-
salt
-
svartpeppar
-
400 g rörpasta
Glutenfritt?
Servera med glutenfri pasta.
Gör så här
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.