
Kryddig blomkål med ris
Ingredienser
4 port
-
700 g blomkål
-
1 st vitlöksklyfta
-
3 msk matolja
-
3 msk mörk sirap
-
2 msk mörk sojasås
-
2 msk sesamolja
-
1 krm rökt paprikapulver
-
3 krm mald ingefära
-
1 tsk chiliflakes
-
1 msk majsstärkelse
-
1 dl saltade jordnötter
-
2 st salladslökar
Tillbehör
-
3 dl basmatiris
Gör så här
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.