
Kryddiga pannkakor från Djibouti (Cambaabur)
Ingredienser
4 port
-
1 st gul lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
4 dl vetemjöl
-
2 dl rågmjöl
-
0.5 tsk salt
-
4 msk strösocker
-
1 tsk torrjäst
-
0.5 msk svarta kumminfrön
-
1 tsk malda fänkålsfrön
-
1 tsk gurkmeja
-
7 dl vatten
-
olivolja
Gör så här
Receptkreatör

Khadijas kök
I Khadijas kök (Bonnier fakta) delar Khadija Mohamud med sig av fantastisk mat från Östafrika. Här blandas sambusas och grönsaksgrytor med injera och läckra bröd. Det är en smått fantastisk bok som är både enormt vacker men också får en att vilja laga exakt allt. Mycket veganskt och vegetariskt, annars går det enkelt att vegofiera.
Receptkreatör

Khadijas kök
I Khadijas kök (Bonnier fakta) delar Khadija Mohamud med sig av fantastisk mat från Östafrika. Här blandas sambusas och grönsaksgrytor med injera och läckra bröd. Det är en smått fantastisk bok som är både enormt vacker men också får en att vilja laga exakt allt. Mycket veganskt och vegetariskt, annars går det enkelt att vegofiera.