
Linspaté med minigurkor
Ingredienser
4 port
Linspaté
-
4 dl kokta gröna linser
-
4 dl malda blandade nötter (hasselnöt och cashewnöt)
-
2 dl stjälkselleri
-
1 dl gul lök, finhackad
-
2 st vitlöksklyftor, hackade
-
75 g smör
-
2 dl tomatpuré
-
muskotnöt, riven
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
1 liten burk cornichons
Gör så här
Receptkreatör

Magic Vegan Julbord – Sju klassiska turer
I Magic Vegan Julbord – Sju klassiska turer (Isaberg Förlag) delar Barbara Kjellström och Camilla Danilda med sig av läckra veganska rätter till julbordet. Här finns allt från kallskuret och småvarmt till desserter och vegetarisk sill och strömming.
Receptkreatör

Magic Vegan Julbord – Sju klassiska turer
I Magic Vegan Julbord – Sju klassiska turer (Isaberg Förlag) delar Barbara Kjellström och Camilla Danilda med sig av läckra veganska rätter till julbordet. Här finns allt från kallskuret och småvarmt till desserter och vegetarisk sill och strömming.