
Fotograf: Eva Hildén
Mexikansk brownie med anchochili, kokoskolasås och kokosbacon
12 portioner
Den här brownien är god som den är, men den skjuts till skyarna när den serveras med tidernas godaste kola sås och det märkliga, men å så passande, tillbehöret kokosbacon.
Ingredienser
12 port
Brownie
-
8 dl vetemjöl
-
7 dl farinsocker
-
3 dl kakao
-
2 tsk bakpulver
-
0.5 tsk mald kanel
-
1 tsk anchochilipulver
-
2 tsk vaniljsocker
-
0.5 tsk salt
-
7 dl mjölk
-
5 dl rapsolja
Kokoskolasås
-
2.5 dl kokosmjölk
-
2.5 dl farinsocker
-
0.5 dl ljus sirap
-
0.5 tsk vaniljsocker
Kokosbacon
-
1 dl kokosflakes
-
0.5 tsk ljus sojasås
-
0.5 tsk liquid smoke
-
0.5 msk lönnsirap