Annonsör

Systembolaget annons
  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Mexikansk chokladkaka

Mexikansk chokladkaka

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
10 portioner
En saftig chokladkaka med anchochili och en len chokladsås. Servera med hackade pekannötter och glass. Receptet är inspirerat av restaurangen Candle 79 som fanns i New York.

Liknande recept

Chokladmousse på kokt ris

Morotskaka

Svartvinbärsmuffins med havresmul

Ingredienser

10 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Chokladkaka
  • 2.5 dl vetemjöl
  • 1.5 dl kakao
  • 0.75 tsk bakpulver
  • 1 krm mald kanel
  • 1 krm anchochilipulver
  • 1 krm bikarbonat
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl rapsolja
  • 0.5 dl strösocker
  • 1 tsk äppelcidervinäger
Chokladsås
  • 2.5 dl mjölk
  • Växtbaserat?

    Det finns flera växtbaserade alternativ till mjölk. Vanligast är baserade på havre- eller soja. Finns både i kyldisk och ute på hyllan.

  • 1 dl lönnsirap
  • 250 g mörk choklad, hackad

Gör så här

Chokladkaka
Chokladsås

browniechokladkakaveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 27 november, 2014

Uppdaterad: 20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
browniechokladkakaveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 27 november, 2014

Uppdaterad: 20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept juni 5, 2025

Chokladmousse på kokt ris

Den här chokladmoussen har en hemlig ingrediens: kokt ris! Ja, den består bara av kokt ris, smält choklad och varmt vatten. Du får den lenaste och godaste moussen du kan tänka dig.

Recept maj 21, 2025

Morotskaka

Recept maj 21, 2025

Svartvinbärsmuffins med havresmul

Recept maj 21, 2025

Vegansk sockerkaka

Recept maj 21, 2025

Chokladbollshjärtan

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.