Vegetarisk Moo Shu med tofu
4 portioner
Moo Shu är en snabb, smakrik tofurätt med smak av soja och hoisinsås. Här gör jag den vegetarisk med tofu, lök, svamp och vitkål. Servera i tortillabröd som enkel genväg.
Ingredienser
4 port
-
400 g tofu
-
4 msk rapsolja
-
3 msk ljus sojasås
-
1 st gul lök, tunt skivad
-
200 g champinjoner, skivade
-
1 nypa salt
-
2 tsk riven ingefära
-
2 st vitlöksklyftor, rivna
-
200 g vitkål, strimlad
-
2.5 dl morötter, rivna
-
1.5 dl grönsaksbuljong
-
4 st salladslökar, tunt skivade
-
0.5 dl hoisinsås
-
2 msk sojasås
-
tortillabröd
Glutenfritt?
Servera med glutenfria tortillabröd.