Annonsör

Systembolaget annons
  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Pan Bagnat – fyllt vegetariskt picknickbröd

Fotograf: Mattias Kristiansson

Pan Bagnat – fyllt vegetariskt picknickbröd

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Pan bagnat är ett smidigt och i första hand ruskigt gott picknickbröd från södra Frankrike. Principen är att man fyller ett bröd med godsaker och sedan pressar ihop allt med en tyngd så att smakerna verkligen smälter ihop.

Liknande recept

Afrikansk västkustburgare med friterad plantain

Italiensk vegetarisk burgare

Vegetarisk filodegssnäcka

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Vinägrett
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • salt
  • svartpeppar
Fyllning
  • 1 st bröd
  • salladsblad
  • 0.5 st gurka
  • 1 st tomat
  • 1 st avokado
  • 0.5 st rödlök
  • 0.5 dl svarta oliver
  • 2 dl ruccola
  • 2 tsk kapris
  • 10 st basilikablad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

fyllt brödmidsommarpan bagnatveganveganskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 5 april, 2017

Uppdaterad: 6 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
fyllt brödmidsommarpan bagnatveganveganskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 5 april, 2017

Uppdaterad: 6 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept juli 10, 2025

Afrikansk västkustburgare med friterad plantain

När jag var i Sierra Leone åt jag plantain, oftast friterad, till det mesta. Plantain är väldigt stärkelserik och funkar därför bra att fritera. Godast blir den när den fortfarande är grön (annars blir den för söt i smaken). I det här receptet använder jag den som topping på burgaren, men den går lika bra att servera som tillbehör i stället för pommes.

Recept juli 5, 2025

Italiensk vegetarisk burgare

Recept juni 24, 2025

Vegetarisk filodegssnäcka

Recept juni 18, 2025

Mazarinkaka med kardemummagrädde

Recept juni 10, 2025

Mellanöstern-taco med shawarmafärs och hummus

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.