
Fotograf: Eva Hildén
Vegetariska panerade tofupinnar med potatismos och remouladsås
4 portioner
Fiskpinnar är i någon form en favorit i alla läger, i alla länder. Jag tycker att tofu är en perfekt vegetarisk ersättare, här med en frasig panering. Serveras med potatismos och egen remouladsås
Ingredienser
4 port
Tofupinnar
-
400 g tofu
-
3 msk ljus sojasås
-
1 st citron, saften
-
1 dl vetemjöl
-
1.5 dl vatten
-
2 dl pankoströbröd
-
olja att steka i
Potatismos
-
1.5 kg mjölig potatis
-
2 msk olivolja
-
2 dl mjölk
-
salt
-
vitpeppar
Remouladsås
-
1.5 dl majonnäs
-
1.5 dl yoghurt
-
1 dl pickles, finhackade
-
0.75 tsk gul curry
-
salt
-
svartpeppar