Vegetariska panerade tofupinnar med potatismos och remouladsås
4 portioner
Fiskpinnar är i någon form en favorit i alla läger, i alla länder. Jag tycker att tofu är den perfekta ersättaren, för låt oss vara ärliga ... det är paneringen vi vill åt. Här har jag marinerat tofun för att ge den lite sälta och syra, men oftast panerar jag den bara direkt för, ja ... jag vill bara åt paneringen.
Ingredienser
4 port
Tofupinnar
- 400 g tofu
- 3 msk sojasås
- 1 citron
- 1 dl vetemjöl
- 1.5 dl vatten
- 2 dl pankoströbröd
- rapsolja
Potatismos
- 1.5 kg potatis
- 2 msk olivolja
- 2 dl mjölk
- salt
- vitpeppar
Remouladsås
- 1.5 dl majonnäs
- 1.5 dl yoghurt
- 1 dl pickles
- 0.75 tsk curry
- salt
- svartpeppar