
Fotograf: Mattias Kristiansson
Rosa vegetariska blomkålsbiffar
4 portioner
Rasande rosa blomkålsbiffar som serveras med picklad rödlök och stekt sparris. Underbar vegetarisk vårrätt.
Ingredienser
4 port
Rosa blomkålsbiffar
-
0.5 st blomkålshuvud
-
0.5 st rödlök
-
1 st vitlöksklyfta
-
2 st rödbeta
-
1 dl kikärtsmjöl
-
1 tsk torkad rosmarin
-
1 tsk salt
-
svartpeppar
Picklad rödlök
-
2 st rödlök
-
2 dl vatten
-
1 dl strösocker
-
0.5 dl ättiksprit (12 %)
Pepparrotsyoghurt
-
2 dl yoghurt
-
1 matsked riven pepparrot
-
1 matsked finhackad dill
-
1 nypa strösocker
-
salt
-
svartpeppar
Grillad sparrissallad
-
1 knippe sparris
-
1 st sallad, blandad
-
1 st groddar
-
1 dl valnötter, rostade